skip to Main Content
Woonkamer Make-over

Woonkamer make-over

De woonkamer in Goudriaan was toe aan een make-over. Als eerste wordt de vloer opgeschuurd en voorzien van een mooie matte lak, zo ontstaat er een eigentijdse vloer. Daarna worden de wanden voorzien van glad stucwerk. Ook worden er nieuwe deuren geplaatst, naar de hal en tussen de woonkamer en keuken. Een goede basis is er…
Op de wanden is gekozen voor een zachte tint als basis kleur, hierdoor oogt de ruimte een stuk lichter en rustiger aan. Twee muren bij de zithoek krijgen een natuurlijke groene tint. De indeling wordt veranderd en zo ontstaat er ruimte voor een grote bank waar het hele gezin op kan zitten. Twee schilderijen die de bewoners graag willen behouden, krijgen een mooie prominente plek boven het oude Goudriaanse kerkbankje. Een paar kleurtinten uit de schilderijen zijn het uitgangspunt voor de accessoires. De keuken is ook meegenomen in de make-over. Er is een nieuwe eethoek geplaatst, met eetkamerstoelen in dezelfde tint als de meubels bij de zithoek. De kastjes zijn zwart gespoten, net als de kast in de woonkamer. Bij elkaar een mooi warm, sfeervol en persoonlijk interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top