skip to Main Content
Rust En Kleur

Rust en kleur

Een nieuwe uitbouw was een goed moment om de gehele beneden verdieping van deze woning in Ottoland beet te pakken. De bewoners wilde graag meer rust, maar ook zeker kleur mocht terugkomen in het vernieuwde interieur.

Als basis is er een pvc-betonlook vloer gelegd. Deze geeft een mooi contract met de nieuwe houten keuken. Op de wanden een beige tint, welke een zachte en rustige basis geeft. Een op maat gemaakte haardombouw met aan de zijkanten slimme opbergvakken, heeft een groene tint gekregen. Daar tegenover het licht groene behang met de kraanvogels achter de bank, doordat deze in een vlak aangebracht is behoud je een luchtig effect. Boven het bureautje een roze kleurvlak met daarin verschillende lijsten, deze geeft kleur aan het geheel en matched goed met de roze stoelen. Bij elkaar een rustig interieur met kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top