skip to Main Content
Sfeervol Met Natuurlijke Tinten

Sfeervol met natuurlijke tinten

Een nieuwe uitbouw was een goed moment om de hele beneden verdieping van deze woning in Streefkerk een nieuwe look te geven. De wens van de bewoners was een woonruimte met natuurlijke tinten die rust en gezelligheid uitstraalt…

Als basiskleur zit er op alle wanden een licht groene tint. De wanden in de keuken zijn ook in deze tint meegenomen. Nu springt de witte keuken er net even uit. Op de lange wand en bij de eethoek zijn kleurvlakken in een donkere groene tint geschilderd. Zo breekt de lange wand en blijft het toch een lichte sfeer houden. De ronde muursticker verbindt de twee vlakken. Er is een nieuwe visgraat PVC houtlook gelegd, die doorloopt naar de hal. De ronde eettafel past perfect in deze ruimte. Hij zorgt voor een knus middelpunt van de woonkamer. De natuurlijke tinten en het hout zijn doorgevoerd in de meubels en accessoires. Ook opbergruimte zorgt voor rust, met deze twee grote kasten kan er veel uit het zicht opgeborgen worden. Dit vormt samen een sfeervol en rustig geheel. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top