skip to Main Content
Houten Vloer Gecombineerd Met Zachte Pasteltinten

Houten vloer gecombineerd met zachte pasteltinten

Dit was toch wel een speciaal project. De bewoners van dit huis in Nieuwekerk aan den IJsel, woonde op het moment van kopen nog in Amerika. Via beeld bellen en mail hebben we contact gehad en mocht ik de kleuren voor de wanden, de meubels, kussens en verlichting voor ze samenstellen.

De basis was al goed met een houten vloer en elementen zoals de kamer en suite deuren. Daarbij zachte groen en nude tinten uitgezocht voor de wanden. Deze pastel tinten geven veel zachtheid en sfeer, ook komt het lichte houtwerk van de kamer en suite kasten zo mooi uit. Er is een mix gemaakt met verschillende soorten beige stoffen. De accessoires en meubels met de natuurlijke materialen matchen mooi bij het hout van de vloer. In de accessoires zijn de terra, roze en mintgroen tinten doorgevoerd. 

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top