skip to Main Content
Koper Velours Bank

Koper velours bank

Een prachtig nieuwgebouwde woning in Leerbroek mocht een interieur krijgen met kleur. Het is een mooie kleurenmix geworden van warme kopertinten gecombineerd met petrol en gouden accenten. 
De woonkamer heeft één lange wand zonder ramen, deze is voorzien van een petrol behang, wat een mooie spanning geeft bij de doorloop naar de eethoek. De koperkleurige velours bank geeft warmte aan de ruimte en is een krachtige tegenhanger met het petrol kleurige behang. De kleuren komen samen in het vloerkleed.
Bij de eethoek is de lange wand voorzien van een behang met meerdere kleuren. Alle kleuren van het koeienschilderij komen erin terug. In de lampen en accessoires veel gouden en zwarte details.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Louwrina kwam in ons nieuwbouwhuis kijken in een bouwfase waarin we nog lang niet aan de afwerking toe waren, maar er al wel veel geregeld moest worden. Naast een afspraak bij haar thuis waar we onze wensen besproken hebben kwam ze dus ook op locatie kijken. In beide situaties viel haar vakkundigheid op en kan ze het beoogde eindresultaat voor je visualiseren. Heel prettig, het heeft ons ook houvast gegeven voor de verdere keuzes die gemaakt moest worden.

    We zijn heel blij met het warme, kleurrijke geheel. Mensen die op bezoek komen valt het ook op hoe mooi alles met elkaar matcht, kleuren, vormen en materialen, echt knap! Louwrina is naast een gedreven en secuur persoon ook prettig in de omgang, ze kijkt echt naar wat bij jou past! Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top