skip to Main Content
Gezellige Kleurenmix

Gezellige kleurenmix

Een prachtige verbouwing van een voorhuis in Nieuwland. Er is boven en beneden een stuk aangebouwd, met het instant houden van de sfeer van de bestaande woning. Door de extra vierkante meters en meer lichtinval door de ramen en openslaande deuren, voelt de ruimte veel minder bedompt aan.

Op de gehele begane vloer in een PVC houtlook vloer gelegd. Voor de muren in de woonkamer is gekozen voor een linnenlook behang. In de keuken een licht groene tint. De zitmeubels zijn uitgevoerd in verschillende beige en grijze stoffen. Hierdoor is de basis rustig en neutraal. De overige meubels springen eruit door de mooie kleurtinten. Het vloerkleed en de accessoires brengen de kleurenmix tot één geheel samen.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ontzettend blij geweest met het advies van Louwrina! Het geeft zoveel rust als je met een verbouwing bezig bent en alles wat betreft indeling, kleur, meubels ect. helemaal op een mooi uitgewerkt advies staat. Zo weet je ook precies waar je aan toe bent, want alles staat tot in detail uitgewerkt op het advies.
    Knap hoe ze precies al je wensen samen weet te brengen tot 1 mooi geheel.
    Louwrina denkt ook tijdens het project met je mee; als je vragen hebt is zij behulpzaam en goed bereikbaar en wil ze altijd even met je meedenken. Kortom; een zeer tevreden klant en super blij met het eindresultaat!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top