skip to Main Content
Kastenwand Op Maat

Kastenwand op maat

Deze slaapkamer krijgt een ware metamorfose. Alles mag vervangen worden, behalve het schilderij. Dit schilderij krijgt een prominente plek, in een nis bij het hoofdbord. En wordt het uitgangspunt voor de overige kleuren. De wand achter het hoofdbord krijgt een roze linnen behang, de overige wanden blijven neutraal. Door de kastenwand op maat wordt de ruimte optimaal benut. Het kaptafeltje breekt de wand en de roze poef houdt het kleurenpallet weer in balans. In het schilderij zitten ook gouden details, die zijn doorgevoerd in de handgrepen van de kast en kleine details bij de lampjes. Het bed is uitgevoerd in een zachte bouclé stof, met daarop een roze satijnen dekbed. 

Schilderij ‘God spreekt in de nacht.’

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Wat zijn we blij met het eindresultaat!!
    Louwrina begreep precies wat wij belangrijk vonden. Verder had zij hele goede ideeën en werkte zij die uit met een shoppinglist en een 3D filmpje.
    Wil je een verandering in je interieur: Louwrina helpt je heel goed en is een fijne vrouw om mee te overleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top