skip to Main Content
Kom Tot Rust Met Een Naturel Babykamer

Kom tot rust met een naturel babykamer

Voor deze babykamer in Streefkerk is gekozen voor neutrale tinten. Deze kleuren brengen veel rust met zich mee. 
Als basis een lichte betonlook vloer en het houtwerk in donker antraciet. Om het kamertje niet te donker te maken, zijn de wanden in een hele lichte beige tint geschilderd. Op de lange wand een kleurvlak in de tint Poedergrijs. Zo breekt deze wand en ontstaat er een mooie diepte werking met de commode. De witte commode word voorzien van nieuwe cognac kleurige lederen handgreepjes. De basis is rustig, maar door de verschillende natuurlijke materialen in de accessoires voelt het als geheel warm en rustig.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Zelf had ik genoeg ideeën voor de babykamer…maar om er 1 geheel van te maken vond ik lastig. Louwrina heeft ons hier heel goed bij geholpen. Een aantal wensen waren: rust, natuurlijke tinten, neutraal, eenheid… en dit alles zag je terug komen in haar advies. We krijgen veel enthousiaste reacties over de babykamer en zijn er zelf ook super blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top