skip to Main Content
Knusse Zithoek

Knusse zithoek

Er mocht een frisse wind door dit hoekhuis in Papendrecht. Als eerste werd de deur naar de hal verplaatst, hierdoor kon er een betere indeling gemaakt worden. De lichte PVC-betonlook vloer, geeft het interieur een hele rustige basis. De grijstint is doorgevoerd in de stof van de bank en het vloerkleed. Als mooie tegenhanger met het grijs is er gekozen voor een ronde oudroze velours fauteuil. Naast de kachel een heerlijk plekje. Het oudroze is samen met beige en goud doorgevoerd in de accessoires. Bij elkaar een prachtig geheel. Er zijn veel ronde vormen gebruikt, wat heel ruimtelijk werkt. Alles bij elkaar een heerlijke knusse zithoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top