skip to Main Content
Industriële Touch

Industriële Touch

Het interieur van deze woning in Groot-Ammers is volledig op de schop gegaan. De wens is een gezellig interieur van nu, met een industriële Touch

Om dit te creëren is er een nieuwe betonlook keuken geplaatst met als mooie tegenhanger een warme houtlook PVC vloer. De deur naar de hal is verplaats naar de zithoek en vervangen door een industriële schuifdeur. De wanden blijven licht en fris door de beige tint. Dit is ‘ton sur ton’ doorgevoerd in de raambekleding. Bij de tv-hoek is de wand voorzien van een licht groen behang, zo ontstaat er meer diepte. Het tv-meubel is uitgevoerd in een licht groene tint en is prachtig in combinatie met het behang. In de meubels zijn de groen en beige tinten doorgevoerd, de stalen elementen zorgen voor de industriële Touch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top