skip to Main Content
Houten Wandpanelen

Houten wandpanelen

De nieuwe bewoners van deze woning in Sprang-Capelle wilde een volledig nieuw interieur.

Er is een nieuwe keuken geplaatst met aan één kant een hoge kastenwand en bij het raam lage kastjes en een gezellige barretje. De keuken is in zwart betonlook uitgevoerd. Op de wand en onder het barretje zijn houten wandpanelen geplaatst. Goed voor de akoestiek en ze geven een mooie diepte werking.

De deur naar de hal is verplaatst van draairichting, zo ontstaat er meer ruimte in de zithoek. Hij is vervangen door een stalen deur met glas. Zo wordt de hal met de zwarte trap onderdeel van het interieur.
Er is een rustige basis met een lichte houtlook PVC vloer en beige wanden. Bij de bank een roze kleurvlak met daarin twee fotolijsten. De beige tint komt ook terug in de meubels. Voor een speels effect zijn er ook twee roze eetkamerstoelen en een groene fauteuil toegevoegd. De roze en groene kleuren komen terug in accessoires. 

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. We zijn ontzettend blij met het advies van Louwrina! Ze luistert goed naar je wensen en heeft in korte tijd een heel mooi en compleet plan opgesteld. Dat heeft ons heel erg ontzorgd in de toch al drukke tijd rondom een verbouwing. Kortom: erg blij met het professionele advies! Zeker een aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top