skip to Main Content
Gezellig Familiehuis

Gezellig familiehuis

Deze woning in Lopik was toe aan een metamorfose. De gehele benedenverdieping wordt aangepakt. Het mag een gezellig familiehuis worden. Met een mix van de stijlen van de bewoners. In de basis veel hout en groentinten. Deze combinatie geeft een sterke basis. Op de vloer een mooie visgraat houtlook vloer. Deze komt prachtig tot zijn recht in deze ruimte. Op de muren een heel lichte groentint en het groene amandelbloesem behang van Van Gogh. Als extra kleuraccenten zijn okergeel en donkerblauw toegevoegd. Het stukje muur in de erker krijgt de donkerblauwe kleur, hierdoor springt het webbing kastje er extra uit. De gouden en koperkleurige lampen sluiten goed aan bij de okergele accenten. Het ronde voerkleed en salontafel bij de zithoek verzachten de rechte ruimte.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. In het ontwerp zien we onze wensen, kleuren en materialen van de moodboards terug. Heel knap om zo onze verschillende wensen en ideeƫn bijeengebracht te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top