skip to Main Content
Vakantie Gevoel

Vakantie gevoel

Het interieur van deze woning in Langerak krijgt een rustig en licht interieur. Veel van de huidige meubels verhuizen mee en zijn verwerkt in het advies. De natuurstenen vloer loopt door naar het terras en blijft. Alle wanden worden glad gestuukt en in de zachte sfeervolle tint Shaded White geverfd. Bij de zit & eethoek zijn er blauw/groene kleurvlakken op de muur aangebracht. Deze geven op een speelse manier kleur aan het interieur maar houden het geheel ook luchtig. Er is een relaxhoekje gecreëerd met een ronde fauteuil en kachel. De printen en souvenirs uit Italië zorgen voor een stukje vakantie gevoel. Zo voelt elke dag een beetje als vakantie

Op het terras is over de gehele breedte van het huis een tuinkamer gerealiseerd. Door ook daar de kleuren en materialen door te voeren loopt het binnen/ buiten gevoel prachtig in elkaar over.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top