skip to Main Content
Stoer En Zacht Gaan Samen

Stoer en zacht gaan samen

De nieuwe bewoners van dit huis in Hoogblokland willen een totale metamorfose van het interieur. De bank, salontafels en tv meubel gaan mee, deze mogen gemixt worden met nieuwe items. De sfeer mag stoer maar ook zacht worden. Als kleurenpallet passen de nude tinten hier heel mooi bij, deze geven rust en warmte. Voor de nieuwe keuken is een grijstint gekozen, deze is elegant en neutraal. In het hele interieur is een mix gemaakt van stoer en zacht. De grote kasten zijn stoer door het formaat, de gave barndeur , de houtnerf en de zwarte accenten. De licht grijze kleur verzacht het. De eettafel is van stoer mango hout met een stalen poot, maar de ovale vorm maakt het weer zacht en vrouwelijk. Veel van de accessoires zijn van natuurlijk materiaal, subtiel en zacht door het natuurlijke materiaal, maar tegelijk ook stoer. En zo ontstaat er een speelse mix in de materialen en vormen. Een sfeervol en eigentijds interieur! 

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. We zijn super blij met het ontwerp van Louwrina voor onze woonkamer en keuken en we zijn trots op het eindresultaat. Louwrina luistert naar je en neemt eigen ideeën maar ook onze ideeën mee in haar ontwerp. De kleuren en materialen die ze ons geadviseerd heeft combineren goed en mooi met elkaar.
    Het interieurplan is uitgebreid uitgewerkt met mooie kleur en stofstalen. Het lichtplan en de shopping list maken het helemaal af.
    Louwrina is een dikke aanrader voor iedereen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top