skip to Main Content
Pasteltinten Met Een Vleugje Marrakech

Pasteltinten met een vleugje Marrakech

Een lichte woonkamer, die rust en gezelligheid uitstraalt… Om dit te bereiken wordt in het woonhuis in Hoogblokland eerst de donkere tegelvloer vervangen door een lichte houtlook laminaat. De lambrisering wordt opgefrist met een wittint. En het bovenste gedeelte van de wanden krijgen een zandtint. De basis staat.
Als accentkleur wordt een oudroze tint toegevoegd op de houten latten in de nis, hierdoor springt de witte vitrinekast er subtiel uit. Ook als kleurvlak op de muur verbind het oudroze de losse lijsten. In de meubels en accessoires zijn de natuurlijke materialen, zwart en pasteltinten doorgevoerd. De manden, foto’s en servies voegen het vleugje Marrakech toe.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Louwrina brengt alles tot een heel mooi geheel! Met leuke verassende elementen erin. Het voelt helemaal als ons eigen. Het is heel fijn dat alles klopt, zoals kleuradvies en een lichtplan maar ook alles staat mooi in een shop overzicht waar je alles kan kopen! En natuurlijk het mooie mapje met alle informatie.

    Een aanrader voor iedereen die een eigentijdse nieuw interieur wil!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top