skip to Main Content
Babykamer Met Grafisch Behang

Babykamer met grafisch behang

Deze kamer in Streefkerk mag ingericht worden als babykamer. Omdat het nog een verrassing is of het een jongen of meisje is wordt het kleurenpallet neutraal. De meubels zijn al uitgezocht. Die bestaan uit de combinatie hout en zwart. Als zachte tegenhanger is gekozen voor de kleurencombinatie geel en groen. Op de lange wand een grafisch behang voor een speels effect en dieptewerking. Als twist wordt er van de korte wand net een stukje mee behangen. De overige wanden krijgen de mooie zachte kleur Schelp van Histor. In de afstyling komen natuurlijke materialen en de groene en gele kleur terug. Dit alles bij elkaar een gezellig kamertje voor de baby.

Foto’s Lauras_fotografie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top