skip to Main Content
Kinderkamer Met Natuuraccenten

Kinderkamer met natuuraccenten

Het laminaat in de kamer is geverfd in de grijstint grind. Hierdoor krijg je het gevoel dat het een gietvloer is. Op de muren is een licht grijze tint aangebracht. Voor wat pit is de lage wand onder het raam bekleed met een jungle apenbehang. De effen vloer en wanden geven de kamer een rustige en goede basis, daardoor komen alle losse elementen extra naar voren. Zoals de kast en het nachtkastje in een natuurlijke groentint en het houten vintage bureautje. Het dekbedovertrek is zelf samengesteld, hierin komen meerder tinten terug uit de kamer. De touw lamp, grote plant en leeuwen poster maken het natuur thema compleet. Een kamer om in door te groeien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top