skip to Main Content
Slaapkamer Die Je Omarmt

Slaapkamer die je omarmt

Een slaapkamer waar je tot rust komt en die je omarmt met een warm gevoel. Voor een warm gevoel is gekozen om gebruik te maken van nude-tinten, zachte stoffen, hout en brons. Op de vloer ligt een houtlook pvc vloer. Praktisch aangezien de badkamer aan de slaapkamer grenst en een mooie warme basis. De wanden zijn bekleed met een linnen behang. In het behang zitten subtiel meerdere tinten, door die verschillende tinten gaat de ruimte meer leven. Behang geeft sfeer en zorgt voor een betere akoestiek. De boxspring is bekleed met een zachte stof, waardoor het een luxe uitstraling krijgt. Alle accessoires en lampen zijn van brons en hout, waardoor het geheel zacht blijft. Als finishing touch geven de roze lampenkapjes en het dekbed net dat beetje pit aan de ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top