skip to Main Content
Kast Ontwerp

Kast ontwerp

Door een kast op maat komt de gehele woonkamer veel beter tot zijn recht. De kast heb ik speciaal ontworpen voor deze woonkamer in Meerkerk. Doordat hij in dezelfde kleur als de muur geverfd is, toont de muur langer. De deur met stalen rails kan naar twee kanten worden geschoven, aan de ene kant zit de televisie en aan de andere kant is er ruimte voor decoratie. In het onderste gedeelte zijn dichte kastjes geplaatst voor voldoende bergruimte. De massieve houten planken geven een stoer en natuurlijk karakter en komen overeen met het hout van de salontafels. Verder zorgen de warme bruin en grijs tinten, samen met het frisse groen van de planten voor een warme en natuurlijke woonkamer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top