skip to Main Content
Kast Ontwerp

Kast ontwerp

Door een kast op maat komt de gehele woonkamer veel beter tot zijn recht. De kast heb ik speciaal ontworpen voor deze woonkamer in Meerkerk. Doordat hij in dezelfde kleur als de muur geverfd is, toont de muur langer. De deur met stalen rails kan naar twee kanten worden geschoven, aan de ene kant zit de televisie en aan de andere kant is er ruimte voor decoratie. In het onderste gedeelte zijn dichte kastjes geplaatst voor voldoende bergruimte. De massieve houten planken geven een stoer en natuurlijk karakter en komen overeen met het hout van de salontafels. Verder zorgen de warme bruin en grijs tinten, samen met het frisse groen van de planten voor een warme en natuurlijke woonkamer.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Toen we besloten onze woonkamer te restylen, heb ik Louwrina Roest benaderd. Ik kan Louwrina zeker aanbevelen. Ze denkt goed mee over de stijl en kleuren die in jouw smaak vallen. Daarnaast hebben we samen gekeken naar meubels, lampen en accessoires we in welke winkel zouden kunnen kopen in de gewenste prijsklasse. Dit heb ik als zeer prettig ervaren, omdat ik nu gericht kon shoppen en niet eindeloos hoefde te zoeken in allerlei winkels. Het resultaat is een prachtig geheel met meer ruimte en volledig in de stijl van nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top