skip to Main Content
Eigentijds Met Vintage

Eigentijds met vintage

Deze mooie woning in Lexmond was toe aan een nieuw interieur. Het mocht een eigentijds interieur worden met daarbij een mix van nieuw en vintage.

De mooie karakteristieke elementen zoals het balken plafond, de paneeldeuren en de kozijnen, kregen een frisse witte tint. Door de wanden een licht beige tint te geven, springen de karakteristieke elementen er meer uit. De twee schouwen mochten er ook wat meer uit springen. In de woonkamer kreeg de schouw twee verschillende paars/ roze tinten, die prachtig aansluiten bij de vintage tegeltjes. In de keuken kwam er op de schouw een nieuw blauw tegeltje, wat qua sfeer goed aansluit bij het geheel. De mix van nieuwe en vintage meubels maakt het tot een sfeervol geheel.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Het begon met een ontmoeting, daarna een plan, daarna een verbouwing, daarna heel veel verven en met oude en nieuwe spullen weer inrichten. Het was een hele klus, maar wat is het resultaat MOOI geworden, de kleurcombinaties, de materialen, de mix, zo blij mee! Iedere dag is het weer genieten en dat mede mogelijk gemaakt door Louwrina. Dank!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top