skip to Main Content
Nieuwbouw Appartement

Nieuwbouw appartement

Wat leuk een nieuwbouw appartement in Nieuwpoort, maar ook lastig want waar begin je met een kale ruimte?! Zoveel keuzes om te maken, welke meubels passen in deze ruimte en hoe hou je rust op deze vierkante meters?
Omdat er veel ramen zijn en er al veel gebeurt is er gekozen voor één basiskleur voor alle ruimtes. Zo loopt alles mooi in elkaar over en voelt het ruimer aan. Een zacht groen/grijze kleur die sfeer geeft, maar ook fris en licht blijft. Als leuk accent is de onderste 30cm. van de wand en de plint geverfd in een donkergroene tint. De kozijnen zijn antraciet van kleur, wat een stoer contrast geeft. Er is gekozen voor houten meubels en verlichting van rotan, wat levendigheid en sfeer geeft. De raambekleding is luchtig gehouden, door de inbetween en plissé gordijnen. Aan de tafel staan twee kleuren stoelen in de kleuren blauw en mintgroen. Doordat beide mooi in het kleurenpalet passen, kan dit goed samen. De bank en fauteuil zijn in een grijs tint. Met deze mooie basis kan er qua accessoires gespeeld worden, naar de behoefte van de bewoner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top